Casteels & Zonen
Tremelo - Casteels & Zonen

Uitgebreid gamma garagepoorten

Geertruimoerstraat 7
3128 Baal (Tremelo)

016 44 11 66
016 44 11 67
     

Welkom

De klant staat bij ons steeds centraal, zowel bij offerte, verkoop en plaatsing heeft hij altijd één en dezelfde contactpersoon.

Onze manier van werken is er één van onbeperktheid - wij gaan geen enkele moeilijkheid uit de weg - in combinatie met onze jarenlange ervaring. Zowel in nieuwbouw als renovatie.

Casteels en Zonen staat al 39 jaar voor "familiebedrijf in het kwadraat".

 

Kantel & sectionaal poorten

"Geef een perfecte draai aan uw huis"

Een element dat bij de bouw of renovatie van een woning nogal eens stiefmoederlijk wordt behandeld, is de garagepoort. Nochtans bepaalt deze voor een aanzienlijk deel het uitzicht van een gevel.

 

Uit ons uitgebreid gamma Hörmann poorten, loopdeuren en kaders stellen wij U hier de sektionale poort voor. U kan een keuze maken tussen poorten met stalen of houten sekties, op verschillende afmetingen en eveneens voor dubbele garages. De sektionale poorten verzekeren een veilige techniek, een zachte loop en een fraaie optiek. Zij bieden u tevens een uitzonderlijk bedieningskomfort. De hoge kwaliteit wordt bekomen door het gebruik van hoogwaardige materialen, konstruktieve ideeën en een computergestuurde produktie.

Een novoferm sektionale poort is werkelijk een visitekaartje voor uw woning.

 

Deze poorten voldoen aan de Europese norm EN 12604 die onder andere inhoudt: veerbreukbeveiliging, binnenliggende trekkabels en vingerknelbeveiliging. Wij werken bovendien steeds met geïsoleerde panelen van 45 mm en eveneens met de stabiele blokkades voor de sectionale poorten.

 

Met een keuze uit 4 modelllen met 3 mogelijke oppervlaktestructuren en daarbij keuze uit een quasi onbeperkt kleurenpallet voor de buitenzijde van uw poort wordt het mogelijk uw persoonlijke garagepoort samen te stellen.

 OPENDEURDAGEN:

28 SEPTEMBER -

1 OKTOBER

Banner
Banner
 Bereken route